• Fushata e presionit maksimal të SHBA dhe rezistenca maksimale e Iranit  (1)

    Tetor 27, 2020 12:02

    Pas tërheqjes nga marrëveshjes bërthamore e Iranit në maj 2018, Shtetet e Bashkuara kanë vendosur sanksionet më të ashpra dhe më të gjera ndaj Iranit si pjesë e një fushate të presionit maksimal dhe vazhdojnë të shpallin herë pas here sanksione të reja.

  • Trump dy anët e monedhës (15)

    Dhjetor 14, 2019 16:01

    Në këtë emision do të flasim mbi amnistinë e tre ushtarëve kriminelë amerikanë në Afganistan dhe Siri, mundësinë e dorëheqjes ose largimit nga puna të Mike Pence dhe Mike Pompeo dhe procesin e fajësimit të Donald Trump.