• Varfëria dhe papunësia sfidojnë ekonominë e tretë më të madhe në botë

    Tetor 27, 2020 11:54

    Kryeministri i Japonisë në një konferencë shtypi në Tokio u zotua për të zgjidhur problemet e njerëzve. Tashmë në ditën e tij të parë në detyrë, Suga u zotua të përmbushë pritjet e popullit japonez, të ringjallë ekonominë dhe të vërë nën kontroll virusin Korona. Pyetja është, me cilat probleme përballet ekonomia e tretë botërore që kryeministri i ri i ka theksuar të paktën dy herë në zgjidhjen e problemeve ekonomike të Japonisë në kohën e shkurtër që është zgjedhur si kryeministër?