• Magneti (7) (Qëndrimi dhe Pushimi)

  Magneti (7) (Qëndrimi dhe Pushimi)

  Shtator 16, 2022 18:12

  Dokumentari "Magneti" është një dokumentar i përgatitur në disa edicione me temë kryesore "Arbainin e Imam Husejnit (a.s.) dhe transmetohet për ta prezantuar këtë ngjarje madhështore me gjuhë të thjeshtë për publikun botëror, si për myslimanët ashtu për jomyslimanët, në mënyrë të intervistave të zhvilluara me vizitorët që kanë marrë pjesë në marshin e Arbainit Husejnit në Irak. Ky program është përgatitur nga grupi medial "40th DAY".

 • Magneti (3) (Prezantimi i Rrugës)

  Magneti (3) (Prezantimi i Rrugës)

  Shtator 16, 2022 07:12

  Dokumentari "Magneti" është një dokumentar i përgatitur në disa edicione me temë kryesore "Arbainin e Imam Husejnit (a.s.) dhe transmetohet për ta prezantuar këtë ngjarje madhështore me gjuhë të thjeshtë për publikun botëror, si për myslimanët ashtu për jomyslimanët, në mënyrë të intervistave të zhvilluara me vizitorët që kanë marrë pjesë në marshin e Arbainit Husejnit në Irak. Ky program është përgatitur nga grupi medial "40th DAY".

 • Magneti (4) (Një rrugë më ndryshe)

  Magneti (4) (Një rrugë më ndryshe)

  Shtator 16, 2022 07:12

  Dokumentari "Magneti" është një dokumentar i përgatitur në disa edicione me temë kryesore "Arbainin e Imam Husejnit (a.s.) dhe transmetohet për ta prezantuar këtë ngjarje madhështore me gjuhë të thjeshtë për publikun botëror, si për myslimanët ashtu për jomyslimanët, në mënyrë të intervistave të zhvilluara me vizitorët që kanë marrë pjesë në marshin e Arbainit Husejnit në Irak. Ky program është përgatitur nga grupi medial "40th DAY".

 • Magneti (5) (Ofrimi i shërbimeve)

  Magneti (5) (Ofrimi i shërbimeve)

  Shtator 16, 2022 07:12

  Dokumentari "Magneti" është një dokumentar i përgatitur në disa edicione me temë kryesore "Arbainin e Imam Husejnit (a.s.) dhe transmetohet për ta prezantuar këtë ngjarje madhështore me gjuhë të thjeshtë për publikun botëror, si për myslimanët ashtu për jomyslimanët, në mënyrë të intervistave të zhvilluara me vizitorët që kanë marrë pjesë në marshin e Arbainit Husejnit në Irak. Ky program është përgatitur nga grupi medial "40th DAY".

 • Një rekord prej 3 milionë pelegrinësh iranianë shkojnë në Irak për Arbainin

  Një rekord prej 3 milionë pelegrinësh iranianë shkojnë në Irak për Arbainin

  Shtator 14, 2022 19:24

  Zëdhënësi i qeverisë së Iranit tha se më shumë se tre milionë pelegrinë iranianë kanë shkuar deri më tani në Irakun fqinj për të marrë pjesë në ceremoninë vjetore të Arbainit, duke vendosur një rekord të ri.

 • Magneti (2) (Ftesë)

  Magneti (2) (Ftesë)

  Shtator 14, 2022 10:28

  Dokumentari "Magneti" është një dokumentar i përgatitur në disa edicione me temë kryesore "Arbainin e Imam Husejnit (a.s.) dhe transmetohet për ta prezantuar këtë ngjarje madhështore me gjuhë të thjeshtë për publikun botëror, si për myslimanët ashtu për jomyslimanët, në mënyrë të intervistave të zhvilluara me vizitorët që kanë marrë pjesë në marshin e Arbainit Husejnit në Irak. Ky program është përgatitur nga grupi medial "40th DAY".

 • Magneti (1) (Shumë kombe në një Rrugë)

  Magneti (1) (Shumë kombe në një Rrugë)

  Shtator 14, 2022 09:28

  Dokumentari "Magneti" është një dokumentar i përgatitur në disa edicione me temë kryesore "Arbainin e Imam Husejnit (a.s.) dhe transmetohet për ta prezantuar këtë ngjarje madhështore me gjuhë të thjeshtë për publikun botëror, si për myslimanët ashtu për jomyslimanët, në mënyrë të intervistave të zhvilluara me vizitorët që kanë marrë pjesë në marshin e Arbainit Husejnit në Irak. Ky program është përgatitur nga grupi medial "40th DAY".