• Iran, 4 persona humbën jetën nga virusi Korona

  Iran, 4 persona humbën jetën nga virusi Korona

  Qershor 23, 2022 14:00

  Zëdhënësja e Ministrisë së Shëndetësisë së Iranit deklaroi se deri më tani janë regjistruar 7.235.440 persona të infektuar me virusin Korona dhe me vdekjen e 4 personave gjatë 24 orëve të fundit, numri i vdekjeve të shkaktuara nga virusi Korona në Iran ka shkuar në 141.377 persona.

 • Iran, 3 persona humbën jetën nga virusi Korona

  Iran, 3 persona humbën jetën nga virusi Korona

  Qershor 22, 2022 13:33

  Zëdhënësja e Ministrisë së Shëndetësisë së Iranit deklaroi se deri më tani janë regjistruar 7.235.440 persona të infektuar me virusin Korona dhe me vdekjen e 3 personave gjatë 24 orëve të fundit, numri i vdekjeve të shkaktuara nga virusi Korona në Iran ka shkuar në 141.373 persona.

 • Rritet ndjeshëm numri i rasteve me COVID-19 në Shqipëri

  Rritet ndjeshëm numri i rasteve me COVID-19 në Shqipëri

  Qershor 22, 2022 07:33

  Numri i rasteve me COVID-19 ka pësuar një rritje të ndjeshme gjatë 24 orëve të fundit.

 • Iran, 4 persona humbën jetën nga virusi Korona

  Iran, 4 persona humbën jetën nga virusi Korona

  Qershor 21, 2022 13:58

  Zëdhënësja e Ministrisë së Shëndetësisë së Iranit deklaroi se deri më tani janë regjistruar 7.235.175 persona të infektuar me virusin Korona dhe me vdekjen e 4 personave gjatë 24 orëve të fundit, numri i vdekjeve të shkaktuara nga virusi Korona në Iran ka shkuar në 141.370 persona.

 • Iran, 3 persona humbën jetën nga virusi Korona

  Iran, 3 persona humbën jetën nga virusi Korona

  Qershor 20, 2022 14:12

  Zëdhënësja e Ministrisë së Shëndetësisë së Iranit deklaroi se deri më tani janë regjistruar 7.234.988 persona të infektuar me virusin Korona dhe me vdekjen e 3 personave gjatë 24 orëve të fundit, numri i vdekjeve të shkaktuara nga virusi Korona në Iran ka shkuar në 141.366 persona.

 • Iran, edhe një ditë tjetër pa viktima nga virusi Korona

  Iran, edhe një ditë tjetër pa viktima nga virusi Korona

  Qershor 19, 2022 14:35

  Zëdhënësja e Ministrisë së Shëndetësisë së Iranit deklaroi se deri më tani janë regjistruar 7.234.757 persona të infektuar me virusin Korona ndërkohë që gjatë 24 orëve të fundit nuk është shënuar asnjë rast vdekje nga virusi Korona. Numri i vdekjeve të shkaktuara nga virusi Korona në Iran ka shkuar në 141.363 persona.

 • Iran, 2 persona humb jetën nga virusi Korona

  Iran, 2 persona humb jetën nga virusi Korona

  Qershor 18, 2022 14:44

  Zëdhënësja e Ministrisë së Shëndetësisë së Iranit deklaroi se deri më tani janë regjistruar 7.234.597 persona të infektuar me virusin Korona dhe me vdekjen e 2 personave gjatë 24 orëve të fundit, numri i vdekjeve të shkaktuara nga virusi Korona në Iran ka shkuar në 141.363 persona.

 • Iran, 1 person humb jetën nga virusi Korona

  Iran, 1 person humb jetën nga virusi Korona

  Qershor 17, 2022 16:05

  Zëdhënësja e Ministrisë së Shëndetësisë së Iranit deklaroi se deri më tani janë regjistruar 7.234.523 persona të infektuar me virusin Korona dhe me vdekjen e 1 personi gjatë 24 orëve të fundit, numri i vdekjeve të shkaktuara nga virusi Korona në Iran ka shkuar në 141.361 persona.

 • Iran, 3 persona humbin jetën nga virusi Korona

  Iran, 3 persona humbin jetën nga virusi Korona

  Qershor 16, 2022 13:39

  Zëdhënësja e Ministrisë së Shëndetësisë së Iranit deklaroi se deri më tani janë regjistruar 7.234.367 persona të infektuar me virusin Korona dhe me vdekjen e 3 personave gjatë 24 orëve të fundit, numri i vdekjeve të shkaktuara nga virusi Korona në Iran ka shkuar në 141.360 persona.

 • Iran, 4 persona humbin jetën nga virusi Korona, janë dhënë mbi 150 milionë doza të vaksinës

  Iran, 4 persona humbin jetën nga virusi Korona, janë dhënë mbi 150 milionë doza të vaksinës

  Qershor 15, 2022 14:38

  Zëdhënësja e Ministrisë së Shëndetësisë së Iranit deklaroi se deri më tani janë regjistruar 7.234.221 persona të infektuar me virusin Korona dhe me vdekjen e 4 personave gjatë 24 orëve të fundit, numri i vdekjeve të shkaktuara nga virusi Korona në Iran ka shkuar në 141.357 persona.