• Një viktimë nga COVID, infektimet mbeten të larta

  Një viktimë nga COVID, infektimet mbeten të larta

  Korrik 10, 2022 08:19

  Ministria e Shëndetësisë ka publikuar të dhënat e 24 orëve të fundit, në lidhje me situatën epidemiologjike të Covid në Shqipëri.

 • Shtohen rastet me COVID-19, të pavaksinuarit përcjellës së virusit

  Shtohen rastet me COVID-19, të pavaksinuarit përcjellës së virusit

  Korrik 03, 2022 08:48

  Shumë prej nesh menduam se do të kemi një verë të qetë, duke ju rikthyer normalitetit. Por rastet me COVID 19, kanë ardhur në rritje.

 • Rastet me COVID-19 rriten me gjysmë milioni në Mbretërinë e Bashkuar

  Rastet me COVID-19 rriten me gjysmë milioni në Mbretërinë e Bashkuar

  Korrik 01, 2022 20:47

  Rastet me coronavirus po rriten përsëri në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar, tregojnë shifrat e fundit nga Zyra për Statistikat Kombëtare (ONS).

 • 1 viktimë dhe 550 të infektuar me COVID në 24 orët e fundit

  1 viktimë dhe 550 të infektuar me COVID në 24 orët e fundit

  Qershor 29, 2022 10:17

  Ministria e Shëndetësisë ka publikuar të dhënat e 24 orëve të fundit, në lidhje me situatën epidemiologjike të Covid në Shqipëri.

 • Iran, 2 persona humbën jetën nga virusi Korona

  Iran, 2 persona humbën jetën nga virusi Korona

  Qershor 24, 2022 13:38

  Zëdhënësja e Ministrisë së Shëndetësisë së Iranit deklaroi se deri më tani janë regjistruar 7.235.928 persona të infektuar me virusin Korona dhe me vdekjen e 2 personave gjatë 24 orëve të fundit, numri i vdekjeve të shkaktuara nga virusi Korona në Iran ka shkuar në 141.379 persona.

 • Iran, 4 persona humbën jetën nga virusi Korona

  Iran, 4 persona humbën jetën nga virusi Korona

  Qershor 23, 2022 14:00

  Zëdhënësja e Ministrisë së Shëndetësisë së Iranit deklaroi se deri më tani janë regjistruar 7.235.440 persona të infektuar me virusin Korona dhe me vdekjen e 4 personave gjatë 24 orëve të fundit, numri i vdekjeve të shkaktuara nga virusi Korona në Iran ka shkuar në 141.377 persona.

 • Iran, 3 persona humbën jetën nga virusi Korona

  Iran, 3 persona humbën jetën nga virusi Korona

  Qershor 22, 2022 13:33

  Zëdhënësja e Ministrisë së Shëndetësisë së Iranit deklaroi se deri më tani janë regjistruar 7.235.440 persona të infektuar me virusin Korona dhe me vdekjen e 3 personave gjatë 24 orëve të fundit, numri i vdekjeve të shkaktuara nga virusi Korona në Iran ka shkuar në 141.373 persona.

 • Rritet ndjeshëm numri i rasteve me COVID-19 në Shqipëri

  Rritet ndjeshëm numri i rasteve me COVID-19 në Shqipëri

  Qershor 22, 2022 07:33

  Numri i rasteve me COVID-19 ka pësuar një rritje të ndjeshme gjatë 24 orëve të fundit.

 • Iran, 4 persona humbën jetën nga virusi Korona

  Iran, 4 persona humbën jetën nga virusi Korona

  Qershor 21, 2022 13:58

  Zëdhënësja e Ministrisë së Shëndetësisë së Iranit deklaroi se deri më tani janë regjistruar 7.235.175 persona të infektuar me virusin Korona dhe me vdekjen e 4 personave gjatë 24 orëve të fundit, numri i vdekjeve të shkaktuara nga virusi Korona në Iran ka shkuar në 141.370 persona.

 • Iran, 3 persona humbën jetën nga virusi Korona

  Iran, 3 persona humbën jetën nga virusi Korona

  Qershor 20, 2022 14:12

  Zëdhënësja e Ministrisë së Shëndetësisë së Iranit deklaroi se deri më tani janë regjistruar 7.234.988 persona të infektuar me virusin Korona dhe me vdekjen e 3 personave gjatë 24 orëve të fundit, numri i vdekjeve të shkaktuara nga virusi Korona në Iran ka shkuar në 141.366 persona.