• Marshi i Arbainit, një media me mesazh të Ashurasë

  Marshi i Arbainit, një media me mesazh të Ashurasë

  Tetor 21, 2019 16:51

  Bota dhe opinioni publik gjatë ditëve të kaluara kanë qenë dëshmitar i një fenomeni të pashoq të quajtur "Marshi më i Madh në Botë". Lëvizja më e madhe fetare për të vizituar vendet e shenjta në botë e cila organizohet me rastin e përvjetorit të Arbainit dhe në sytë e mediave të ashtuquajtura "të lira" perëndimore, jo vetëm që nuk është parë, por është anashkaluar tërësisht dhe në disa raste është paraqitur në mënyrë armiqësore.  

 • Arbaini në vende të ndryshme

  Arbaini në vende të ndryshme

  Tetor 21, 2019 16:09

  Përshëndetje miq të nderuar jemi me një program tjetër special për ditët e Arbainit Husejnit. Në këtë edicion do të hedhim një vështrim mbi zakonet dhe traditat e myslimanëve shiitë në vende të ndryshme të botës në lidhje me përkujtimin e Arbainit Husejnit.

 • Më shumë se 17 milion pelegrinë morën pjesë në ceremoninë e Arbainit të imam Huseinit(as)

  Më shumë se 17 milion pelegrinë morën pjesë në ceremoninë e Arbainit të imam Huseinit(as)

  Tetor 21, 2019 10:00

  Prefektura e Qerbelasë njoftoi se numri i pelegrinëve që sivjet morën pjesë në ceremoninë e Arbainit të imam Huseinit(as) ka kaluar numrin e 17 milion njerëzve.

 • Magneti (10) (Mikpritja)

  Magneti (10) (Mikpritja)

  Tetor 20, 2019 08:50

  Dokumentari "Magneti" është një dokumentar i përgatitur në disa edicione me temë kryesore "Arbainin e Imam Husejnit (a.s.) dhe transmetohet për ta prezantuar këtë ngjarje madhështore me gjuhë të thjeshtë për publikun botëror, si për myslimanët ashtu për jomyslimanët, në mënyrë të intervistave të zhvilluara me vizitorët që kanë marrë pjesë në marshin e Arbainit Husejnit në Irak. Ky program është përgatitur nga grupi medial "40th DAY".

 • Video-klip special për marshin e Arbainit Husejnit (5)

  Video-klip special për marshin e Arbainit Husejnit (5)

  Tetor 20, 2019 11:22

  Video-klip special për marshin e Arbainit Husejnit

 • Magneti (9) (Pagesa e Parave)

  Magneti (9) (Pagesa e Parave)

  Tetor 19, 2019 16:47

  Dokumentari "Magneti" është një dokumentar i përgatitur në disa edicione me temë kryesore "Arbainin e Imam Husejnit (a.s.) dhe transmetohet për ta prezantuar këtë ngjarje madhështore me gjuhë të thjeshtë për publikun botëror, si për myslimanët ashtu për jomyslimanët, në mënyrë të intervistave të zhvilluara me vizitorët që kanë marrë pjesë në marshin e Arbainit Husejnit në Irak. Ky program është përgatitur nga grupi medial "40th DAY".

 • Garda Revolucionare: Marshimi i Arbainit është simboli i unitetit të myslimanëve

  Garda Revolucionare: Marshimi i Arbainit është simboli i unitetit të myslimanëve

  Tetor 19, 2019 21:34

  Miliona pelegrinë, përfshirë më shumë se 3,5 milion iranianë, kaluan kufijtë e Irakut për rreth 15 ditë për të shkuar në Qerbela, ku ndodhet mauzoleu i shenjtë i Imam Huseinit, imami i tretë i myslimanëve shi'itë dhe nipi i Profetit të madh të Islamit (s.a.v.s).

 • Video-klip special për marshin e Arbainit Husejnit (4)

  Video-klip special për marshin e Arbainit Husejnit (4)

  Tetor 19, 2019 21:18

  Video-klip special për marshin e Arbainit Husejnit

 • Magneti (8) (Shërbimet Mjekësore)

  Magneti (8) (Shërbimet Mjekësore)

  Tetor 19, 2019 06:45

  Dokumentari "Magneti" është një dokumentar i përgatitur në disa edicione me temë kryesore "Arbainin e Imam Husejnit (a.s.) dhe transmetohet për ta prezantuar këtë ngjarje madhështore me gjuhë të thjeshtë për publikun botëror, si për myslimanët ashtu për jomyslimanët, në mënyrë të intervistave të zhvilluara me vizitorët që kanë marrë pjesë në marshin e Arbainit Husejnit në Irak. Ky program është përgatitur nga grupi medial "40th DAY".