• Një viktimë nga COVID, infektimet mbeten të larta

  Një viktimë nga COVID, infektimet mbeten të larta

  Korrik 10, 2022 08:19

  Ministria e Shëndetësisë ka publikuar të dhënat e 24 orëve të fundit, në lidhje me situatën epidemiologjike të Covid në Shqipëri.

 • Shtohen rastet me COVID-19, të pavaksinuarit përcjellës së virusit

  Shtohen rastet me COVID-19, të pavaksinuarit përcjellës së virusit

  Korrik 03, 2022 08:48

  Shumë prej nesh menduam se do të kemi një verë të qetë, duke ju rikthyer normalitetit. Por rastet me COVID 19, kanë ardhur në rritje.

 • Rastet me COVID-19 rriten me gjysmë milioni në Mbretërinë e Bashkuar

  Rastet me COVID-19 rriten me gjysmë milioni në Mbretërinë e Bashkuar

  Korrik 01, 2022 20:47

  Rastet me coronavirus po rriten përsëri në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar, tregojnë shifrat e fundit nga Zyra për Statistikat Kombëtare (ONS).

 • 1 viktimë dhe 550 të infektuar me COVID në 24 orët e fundit

  1 viktimë dhe 550 të infektuar me COVID në 24 orët e fundit

  Qershor 29, 2022 10:17

  Ministria e Shëndetësisë ka publikuar të dhënat e 24 orëve të fundit, në lidhje me situatën epidemiologjike të Covid në Shqipëri.

 • Iran, 4 persona humbën jetën nga virusi Korona

  Iran, 4 persona humbën jetën nga virusi Korona

  Qershor 23, 2022 14:00

  Zëdhënësja e Ministrisë së Shëndetësisë së Iranit deklaroi se deri më tani janë regjistruar 7.235.440 persona të infektuar me virusin Korona dhe me vdekjen e 4 personave gjatë 24 orëve të fundit, numri i vdekjeve të shkaktuara nga virusi Korona në Iran ka shkuar në 141.377 persona.

 • Iran, 3 persona humbën jetën nga virusi Korona

  Iran, 3 persona humbën jetën nga virusi Korona

  Qershor 22, 2022 13:33

  Zëdhënësja e Ministrisë së Shëndetësisë së Iranit deklaroi se deri më tani janë regjistruar 7.235.440 persona të infektuar me virusin Korona dhe me vdekjen e 3 personave gjatë 24 orëve të fundit, numri i vdekjeve të shkaktuara nga virusi Korona në Iran ka shkuar në 141.373 persona.

 • Rritet ndjeshëm numri i rasteve me COVID-19 në Shqipëri

  Rritet ndjeshëm numri i rasteve me COVID-19 në Shqipëri

  Qershor 22, 2022 07:33

  Numri i rasteve me COVID-19 ka pësuar një rritje të ndjeshme gjatë 24 orëve të fundit.

 • Iran, 4 persona humbën jetën nga virusi Korona

  Iran, 4 persona humbën jetën nga virusi Korona

  Qershor 21, 2022 13:58

  Zëdhënësja e Ministrisë së Shëndetësisë së Iranit deklaroi se deri më tani janë regjistruar 7.235.175 persona të infektuar me virusin Korona dhe me vdekjen e 4 personave gjatë 24 orëve të fundit, numri i vdekjeve të shkaktuara nga virusi Korona në Iran ka shkuar në 141.370 persona.

 • Iran, 3 persona humbën jetën nga virusi Korona

  Iran, 3 persona humbën jetën nga virusi Korona

  Qershor 20, 2022 14:12

  Zëdhënësja e Ministrisë së Shëndetësisë së Iranit deklaroi se deri më tani janë regjistruar 7.234.988 persona të infektuar me virusin Korona dhe me vdekjen e 3 personave gjatë 24 orëve të fundit, numri i vdekjeve të shkaktuara nga virusi Korona në Iran ka shkuar në 141.366 persona.

 • Iran, edhe një ditë tjetër pa viktima nga virusi Korona

  Iran, edhe një ditë tjetër pa viktima nga virusi Korona

  Qershor 19, 2022 14:35

  Zëdhënësja e Ministrisë së Shëndetësisë së Iranit deklaroi se deri më tani janë regjistruar 7.234.757 persona të infektuar me virusin Korona ndërkohë që gjatë 24 orëve të fundit nuk është shënuar asnjë rast vdekje nga virusi Korona. Numri i vdekjeve të shkaktuara nga virusi Korona në Iran ka shkuar në 141.363 persona.